首页 诗词 字典 板报 句子 名言 友答 励志 学校 网站地图
当前位置: 首页 > 外语考试 > LSAT > 历年真题 >

2012年职称英语考试综合类B级真题及答案(完整版)(1)

2012-04-11 来源:读书人 
第1页:第1部分:词汇选项; 第2页:第2部分:阅读判断; 第3页:第3部分:概括大意; 第4页:第4部分:阅读理解; 第5页:第5部分:补全短文; 第6页:第6部分:完型填空

  第1部分:词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)

  下面每个句子中均有1个词或者短语有括号,请为每处括号部分确定1个意义最为接近的选项。

  1. All the walls in the building had the same layout.

  A. size

  B. function

  C. color

  D. arrangment

  答案:D

  2. The storm caused severe damage.

  A. physical

  B. accidental

  C. serious

  D. enviromental

  答案:C

  3. The walls are made of hollow concret blocks.

  A. big

  B. empty

  C. long

  D. new

  答案:B

  4. Our aim was to update the health service and we succeeded.

  A. offer

  B. provide

  C. modernize

  D. fund

  答案:C

  5. Do we have to wear these name tags?

  A. lists

  B. forms

  C. lables

  D. codes

  答案:C

  6. Joe came to the window as the crowd chanted”Joe,Joe,Joe”

  A. repeated

  B. jumped

  C. maintained

  D. approached

  答案:A

  7. He inspired many young people to take up sports.

  A. encouraged

  B. allowed

  C. called

  D. advised

  答案:A

  8. The city center was wiped out by the bomb.

  A. covered

  B. reduced

  C. destroyed

  D. moved

  答案:C

  9. Most baby can take in a wide range of food easily.

  A. bring

  B. digest

  C. keep

  D. serve

  答案:B

  10. A larg crowd assembled outside the American embassy.

  A. watched

  B. shouted

  C. gathered

  D. walked

  答案:C

  11. The weather was crisp and clear and you could see the mountains fifty miles away.

  A. fresh

  B. hot

  C. heavy

  D. windy

  答案:A

  12. What puzzles me is why his books are so popular.

  A. shocks

  B. influences

  C. confuses

  D. concerns

  答案:C

  13. I think $7 a drink is a bit steep, don’t you?

  A. tight

  B. low

  C. cheap

  D. high

  答案:D

  14. The contempt he felt for his fellow students was obvious.

  A. need

  B. hate

  C. love

  D. pity

  答案:D

  15. Her comments about men are utterly ridiculous.

  A. slightly

  B. partly

  C. faintly

  D. completely

  答案:D


(作者:读书人网友 编辑:kind887)
热点排行